SERE

Constructia unei sere

sere noi, sere second-hand

DS GREENHOUSES livreaza si construieste sere pe intreg mapamondul. Furnizam sere fabricate dupa nevoile dumneavoastra, bazate pe orientara noastra aproape de client si adaptarea la cerintele dumneavoastra. Livram sere pe care va puteti baza zi de zi. La cererea dumneavoastra, ne asumam intregul proiect - incluzand conexiunile la serviciile principale, fitinguri instalatii si constructia de adaposturi, pana la livrarea finala, pregatite pentru a fi utilizate. Angajamentele noastre de calitate sunt aratate in oferte si in etapele de proiectare; nu lasam nimic la voia intamplarii, va ajutam sa gasiti sera cea mai potrivita pentru necesitatile dumneavoastra. Solutiile create de noi sunt cele mai noi la care va puteti astepta cand faceti o asemenea investitie.
Constructia in sine se realizeaza foarte repede, dar cu o grija foarte mare. Toti pasii de constructie sunt realizati in acord cu tabelele de planificare. Aceste aspecte conduc la rezultate profesionale.


Instalatii si materiale

sere second-hand, sere noi

Daca cautati instalatii, fitinguri si materiale de inalta calitate, atunci DS GREENHOUSES poate sa va ajute la indeplinirea dorintelor dumneavoastra. Depozitele noastre si locurile de stocare moderne, depoziteaza o cantitate mare de materiale, inclusiv accesorii si sisteme de incalzire, cazane, ventilatoare, instalatii pentru substrat, sisteme de asimilare a luminii, pompe de apa, unitati de aspersoare automate, masini de sortare, generatoare, macarale electrice, cabluri, poduri de cabluri, retele de cabluri, plasa de sarma si multe altele.

copyright by peland.com sitemap