DS GREENHOUSES

DS GREENHOUSES construieste sere in intreaga lume.
Dar aceasta nu este totul: DS GREENHOUSES furnizeaza toate accesoriile necesare pentru incalzire, umbrire, apa si tehnologii pentru substrat, automatizari, proiectare si inginerie electrica, masini de sortat si materiale pentru sere.

DS GREENHOUSES

Construirea unei sere este un proces complex. Serele sau instalatiile trebuie sa faca fata celor mai inalte exigente. Companiile de asigurari solicita serelor sau instalatiilor, respectarea celor mai inalte standarde internationale - aspect in care DS GREENHOUSES are o indelungata experienta. Ne asumam, in aceiasi masura, proiecte complete de mare si mica dezvoltare, cat si proiecte de subcontractare.

Modul nostru de a activa se bazeaza pe oferte oneste, transmise in cel mai scurt timp posibil, angajamente ferme, proiecte bine planificate, livrari punctuale si service excelent.

sere noi, sere second-hand

Bineinteles, putem sa va vorbim despre inalta calitate a materialelor noastre, despre garantiile noastre invulnerabile, experienta proiectantilor nostri, despre echipa noastra de experti si iscusinta noastra organizationala. Putem afirma ca furnizam solutii croite pentru dumneavoastra si ca am adoptat o orientare apropiata de client, ca depozitele noastre sunt ultramoderne si ca logistica noastra este perfecta. Dar de ce nu ne supuneti unui test? Transmiteti-ne cerintele dumneavoastra si va vom crea o oferta, fara nicio obligatie din partea dumneavoastra.


Luati legatura cu noi si supuneti-ne unei incercari.

copyright by peland.com sitemap